Juleverksted , julestemning, SSS sin lørdagsundervisning og Artistgalla er en god beskrivelse av denne uka.

Juleverksted og nissekveld

Jula har for alvor gjort sitt inntog på Haugetun og torsdag denne uka var det både juleverksted og nissekveld. Med julemusikk og produksjon av det meste som har med jul å gjøre ble det en strålende dag. Etter lunsj var det volleyballturnering for de som hadde fått nok av juleproduksjonen. Når kvelden kom arrangerte stippene nissekveld med både utkledning og quiz. Her er det en mengde bilder fra dagen:

 

Elixia

Elixia er flittig brukt både i skoletiden og på fritiden. På timeplanen har vi både bootilicius/core, zumba, spinning og treningsstudio. Her ser vi en gjeng som jobber hardt.

Artistgalla 2015

Lørdag var SSS sin store dag. De hadde både undervisning og opplegg på kvelden. Et gjennomarbeida opplegg med både teatersport, sang og mye mer ble gjennomført til stor glede for medelevene. Om kvelden hadde også de andre elevene gjort en god forberedelsesjobb når de stilte opp som ulike artister. God mat, mange stilige elever og en fantastisk morsom kveld ble avslutta med Singstar. Her er det bare å nyte bilder fra fotoshooten.

 

 

Her kan dere høre sangen som hele skolen sang inn i studio denne dagen:

Artigfotballfinale

For andre året på rad var det to Haugetun-lag som spilte finale i den beste pulja i Artigfotball. Det ble en meget jevn og tett kamp som Haugetun 2 vinner 5-4 over Haugetun 1. Haugetun 1 gikk opp til 1-0 etter bare 2 min ved Brian. 5 min senere står det 1-1. Det er Håvard  som styrer en ball i mål etter skudd fra Peder. Olav gir Haugetun 2 ledelsen etter 12 min, og rett etterpå er det Ole Erik som utligner til 2-2 på corner. Haugetun 2 går opp til 3-2 på et selvmål og går til pause med ledelse. Olav øker ledelsen til 4-2 bare minuttet ut i andre omgang. Teodor reduserer til 3-4 før Brian utligner til 4-4 ca fem min før slutt. Når det gjenstår bare sekunder av kampen kommer Håvard seg fri og dundrer ballen i mål og dermed vinner Haugetun 2 etter en jevn og spennende finale.