Denne uka har vært innholdsrik på mange måter. Latin-Amerika er i Latin-Amerika, Fotball i England og SSS øver til turné. I helga har det vært både "Åpen mikrofon", lørdagsundervisning med ISM og HaugetunMesterskapet med ISM. Mye moro altså.

Valgfag

Noen glimt fra hockey, tegning og brettspill valgfag. God stemning alle plasser, og denne gangen ble det ingen skader på hockeyen. Det er en bonus.

 

SSS øver til turné

Nå øves det for alle penga. Bandet er på plass og vi gleder oss til å reise på turné.

Fotballtur til England

Når Liverpool – Chelsea og Manchester United – Hull står på timeplanen må det jo bli ei grei uke. Vi bodde sentralt i Manchester og opplevde både byen, Anfield og Old Trafford. En fantastisk opplevelse for både Liverpoolsupportere, Unitedsupportere, Chelseasupporteren og oss nøytrale.

New York og Latin-Amerika leverer varene

En spent gjeng reiste over dammen på tidenes tur. 3 uker fullstappa med opplevelser ligger foran, og vi er godt igang. Les mer om det vi opplever på klassebloggen.

 

Åpen mikrofon

Åpen Scene er en mulighet for elevene å vise fram noe de kan (eller ikke kan…), utfordre seg selv og bidra til en hyggelig kveld. Lys og lyd var rigga og kl 20 var salen full av forventningsfulle elever. Aasne geleida oss trygt og godt gjennom kveldens program som bestod av både dans og sang. Monica, Michael, Jørgen, Julie, Pamelia, Kevin, Daniel, Markus, Bjørn-Åge og Thomas sørget for en underholdende kveld! Tusen takk!

 

Lørdagsundervisning med ISM

Denne lørdagen var det ISM som hadde ansvaret for lørdagsundervisningen. ISM-elevene ville gi et innblikk i prosessen med å utvikle innhold. Skolens elever ble delt inn i grupper som fikk hvert sitt tema. Filmene skulle omhandle alt fra Haugetun, Coca-Cola, Apple, leppepomade og parfyme.
Gruppen som hadde parfyme som tema stakk av med seieren, og filmen kan du se her:
Film

Film

 

HaugetunMesterskapet

Lørdag kveld var det tid for HM og nok en gang var det ISM som var arrangører. Et meget godt planlagt arrangement starta med fajitas og fortsatte med en mengde morsomme konkurranser. Følg med på ISM-bloggen så kommer det mer om kvelden der etterhvert.

kj