Mye fotball, Senkveld og Haiti er viktige stikkord denne uka. Fotoapparatene har ikke vært så flittig brukt så ukerevyen er kort.

Besøk på skolen

Det er mange som er innom Haugetun for å holde foredrag eller konserter. De siste dagene har vi hatt to slike besøk. Terje Forsberg var innom og fortalte om en tøff barndom og hvordan han greide å snu et dårlig utgangspunkt til noe positivt. Roadservice har også vært på besøk ei uke. De har hatt konserter rundt omkring i Østfold og selvsagt også på skolen.

 

Mange fotballkamper

Dette var uka hvor fotballklassen skulle finne ut hvor mye de tålte. Mandag spilte vi mot Rønningen. Dette var den antatt letteste kampen, så når den enda med tap ble vi litt skeptiske. Onsdag stod FFK jr for tur på Fredrikstad stadion. Her toppa vi laget og fikk virkelig vist hva som bor i oss. Det enda med en strålende oppvisning og en solid seier. Torsdag stod vi overfor vår tøffeste utfordring når A-laget til Kråkerøy møtte oss på stadion. En skadeskutt tropp gjorde en fantastisk innsats og tapte bare 2-1 i en særdeles spennende kamp. Noen av våre tøffeste spillere spilte 3 x 90 minutter på fire dager. Respekt! Kampreferatene kan leses på fotballbloggen.

Senkveld hos Thomas og Harald

Som vanlig når vi er på Senkveldinnspilling er Thomas og Harald rause på fotosession. God stemning både under og etter sending. Her ser vi fornøyde elever og programledere.

 

DLA har ankommet Haiti

DLA er godt igang med sin store reise og har vært innom New York, men nå er de på Haiti. Her er noen bilder derfra, men for å finne ut mer bør dere holde der oppdatert på bloggen.