Kanonballturnering, juleverksted og masteroppgave er det Latin-Amerika hadde på planen denne uka. 

Onsdagen denne uken delte vi oss i grupper, og vi fikk forskjellige oppgaver å jobbe med. Noen skulle skrive søknader slik at vi kunne være med i “trekninger” om å få tildelt penger til bistandsprosjekter vi holder på med, noen pantet flasker, der vi fikk inn 330 kroner på norsk pant, mens  to av elevene var i Sverige på torsdagen og fikk 550 kroner i svensk pant. Resten av elevene planla kanonballturneringen vi skulle ha samme kveld.

Kanonballturneringen ble en morsom event med fire lag som kjempet mot hverandre for å vinne, og dermed få med seg et par lapper. Med de fire lagene som spilte var det også et stort publikum inne i gymsalen, som heiet frem lagene. Latin-Amerika hadde på forhånd skåret opp frukt og kjølt ned brus som vi solgte i gymsalen for alle som var der, både spillere og publikum.

På torsdag hadde vi ikke linjefag fordi det var juleverksted for hele skolen. Dette var både gøy og koselig, der en kunne lage alt fra pepperkaker og godteri, til såpe, badesalt, kort og lys. Vi fikk i tillegg masse fin julemusikk som ble spilte over anlegget på hele skolen.

Fredagen var da vi så på læreren vår Annika sin masteroppgave som hun skrev for noen år siden. Temaet var forholdet mellom skandinaviske jenter og dominikanske gutter, og den var veldig interessant og spennene å lese. Vi fikk spørsmål vi skulle svare på samtidig som vi leste oppgaven, og vi lærte mye nytt. Det ble også solgt brus og rester av frukten fra onsdagens kanonballturnering nede i peisestua etter kveldsmat, før det bar av sted til nattbowling som hele skolen skulle på.