Bingo på sykehjem og besøk på flyktningemottak har gjort inntrykk på ulike måter og gav oss flotte møter med flotte mennesker.

151205 blogg dla Haugetun folkehøgskole (1)Denne uken har vært veldig innholdsrik for DLA og vi har hatt det veldig gøy. På torsdag gikk turen til Smedbakken sykehjem hvor DLA hadde med bingo til de eldre. SSS klassen var også med og underholdt med koselige julesanger. De eldre koste seg og det gjorde vi også.
På fredag dro vi på besøk til flyktningene i Fredrikstad. Der møtte vi både unge og voksne som tok oss godt imot. De lærte oss en lek som vi lekte med dem, mens noen av oss i DLA stekte vafler. Vi hadde også med kaker som vi hadde bakt. Det var litt trist da vi skulle dra. Barna ville ha oss der lengre og ingen i klassen ville dra. Det var en fin dag, og vi har lyst til å gjenta det senere.
På fredagskvelden dro hele skolen å spilte bowling og laserworld. Kvelden varte fra 21:30 til 01:00, og mange var slitne da de kom tilbake på skolen. Da var det bra at vi hadde fri på lørdag så alle kunne sove ut.