Med juleverksted, stippekveld, bowlingnatt og nissefest på programmet kan man ikke si at uka har vært kjedelig.

Småglimt fra skolen

Her har vi noen småglimt fra valgfag, morgensamling og fra fotball og puls. Det har blitt spilt noen sett bordtennis i det valgfaget, og den som tilslutt stakk av med seieren var Steve. Fotball tapte mot Rønningen i et fryktelig surt Oslovær. Da var det godt å ha bilen til Theodor å sitte i. Fotball hadde også alternativ trening i gymsalen en dag og da var det fotballtennis og footballmaster som stod på programmet. Puls hadde som vanlig fredagsspinning med heftig svetting. Vi kunne også nyte Julie og Erik sin vakre julesang på morgensamling.

Juleverksted

I god Haugetuntradisjon var det tid for juleverksted denne torsdagen. Det var full aktivitet på hele huset med pepperkakebaking i matsalen, godis på skolekjøkkenet, og produksjon av både julekort, julegaver og julepynt rundt omkring. Etter lunsj fortsatte produksjonen for de som ønsket det, mens de som var fornøyd tok turen til gymsalen for å spille volleyball. En koselig dag med mange flotte produkt.

Korridorkamp

Stippene arrangerte nok en korridorkamp og som vanlig var det ingenting å si på konkurranseinstinktet. Det var både balanse, motorikk, konsentrasjon og koordinasjon som skulle til før en vinner kunne kåres. Nok en morsom stippekveld.

Bowling og lazerworld utover natta

Natt til lørdag var det tid for en av de lørdagsundervisningene mange hadde gleda seg til. Det var bowling og lazerworld som stod på plakaten. Fantastisk morsomt og engasjerende.

Nissekveld

Stippene er på hugget om dagen og denne lørdagen var det tid for nissefest. Det var nok en gang konkurranser og mye hygge. En koselig sistelørdag før juleferien.

Et lite videoglimt fra forrige uke

Forrige helgs parodi av lærernes morgensamling er verdt å få med seg.

Film

film