Så var det desember med adventstid og kos, men også fotballkamper, bowlingnatt og hyttetur.

Foredrag og fotballkamper

Onsdag fikk vi flere besøk på skolen. Først holdt Teo Luisa et engasjerende foredrag for hele skolen. Han er næringslivsleder og tematikken var hva som venter elevene i arbeidslivet. Budskapet var at det er lov å være ambisiøs og arbeidssom, men også at noe av det viktigste man kan gjøre er å oppføre seg og å gjøre sitt beste der man er. Etter foredrag og lunsj kom Numedal på besøk og hele skolen inntok Østfoldhallen for å heie gutta (og Stina) frem til seier. Kampreferata kan leses i fotballbloggen.

 

DLA og SSS besøkte eldresenter

Denne uka tok DLA og SSS turen til et eldresenter for å spre litt glede. De arrangerte bingo og sang. Det ble en flott opplevelse for både beboere og gjester og det enda med at beboerne også stemte i til ære for Haugetungjengen.

Hyttetur

Etter torsdagsmiddagen var det tid for hyttetur for bibelgruppa. Det ble en super tur med taco, kos, lek og moro, men også spennende samtaler og en rolig bønnevandring.

 

Bowlingnatt

Mange hadde gleda seg til helgas lørdagsundervisning. Den starta 21.30 fredag kveld og for de siste slutta den kl. 02.00. Det var bowling og lazerworld som stod på timeplanen og stemningen var god på Sarpsborg bowlingsenter. Noen satte personlig rekord, mens andre absolutt ikke gjorde det, men felles for alle var at smilet satt løst. På lazerworld gikk det hett for seg og de fleste kom svette ut etter en halvtime jobbing i mørke korridorer. Flere vinnere ble kåret og premieutdelingen skjer i løpet av kort tid.

Helga

Etter bowlingnatta var det ei rolig helg på skolen. Da vi skulle på tur med asylsøkerne styrtregna det så det var bare Simen som våga seg ut, men når Bernt, Simen og 15 asylsøkere kom til Vettatoppen brøt sola igjennom og etterhvert var det blå himmel. Stemningen var fullt på høyde med været og selfiene satt løst. Om kvelden var det tid for Farmenfinale i Amfi.