Det ble både fotballkamp og fotballcup denne uka, i tillegg til at skolen ble pynta til jul. God stemning i alle kriker og kroker.

Småglimt fra Haugetunlivet

LA har gjort det til trasdisjon å stelle istand kos til inntekt for prosjekta i Latin-Amerika. Denne uka var det popcorn, brus, julestemning og kino i Amfi. God stemning som alltid. Vi ser også noen glimt fra LA sin dansetime, fra zumba valgfag, fra burgerfabrikken i skogen og fra Middelhavsmatgjengen.

Haugetun – Rønningen 1-2

Hele skolen benka seg i Østfoldhallen når vi tok imot Rønningen til kamp. Det ble virkelig en intens batalje som dessverre enda med 1-2-tap. Nå stått det 1-1 i kamper, så det er bare å glede seg til neste oppgjør. Referatet kan leses i fotballbloggen.

Fotballturnering

I helga ble det arrangert fotballturnering i Østfoldhallen. Vi stilte med to lag og gjorde det bra i lørdagens innledningsrunder. I søndagens sluttspill var det dessverre slutt etter kvartfinalene. Det ene laget tapte solid mot de som senere vant hele turneringen, mens det andre laget røk etter straffespark. Det var allikevel ei morsom turnering og god Haugetuninnsats.

jhjh