Mange morsomme valgfag, pinnebrød i skogen, volleyballturnering, Operaen og Lørdagstreff er noen av aktivitetene denne uka.

Bry seg som valgfag

Denne gjengen koser seg på velferdssenteret og de skaper masse glede og gode opplevelser for beboerne der. Dette er et valgfag som anbefales.

Ut på tur – aldri sur

Det blir noen turer i løpet av et skoleår, og denne uka var det pinnebrød og lapper som stod på menyen. Det var en kald, men flott dag, så når man kler seg etter været er det jo bare nydelig å komme seg ut.

Stippekveld med volleyballturnering

Med besøk fra Numedal var det naturlig å invitere til volleyballturnering i gymsalen. Numisgjengen hadde muligens litt vel stort fokus på konkurransen og gikk all in for å ta seieren. Rent konkurransemessig lønna det seg for de stakk av med seieren etter en spennende finale mot Haugetuns stippelag.

Valgfag

Som vi har sett før er det mange forskjellige valgfagmuligheter. Her ser vi glimt fra noen av dem. Brettspill i peisestua er sosialt og hyggelig, men skal man vinne må man også tenke best og være litt kynisk. På Do it yourself og forminga produseres det mye flott ut fra gamle møbler og nye materialer, og på skolekjøkkenet er det alltid fest. Her er som sagt mulighetene mange.

Operaen – en opplevelse for livet

Fredag kveld reiste hele skolen til Operaen for å få med seg den legendariske balletten Tryllelløyten. Et flott bygg, en flott gjeng og en flott forestilling. Kan man ha det bedre. Les mer fra Operaturen i bloggen.

SSS arrangerte både undervisning og lørdagstreff

Når SSS arrangerer er det dagen for å by på seg selv. I undervisningsdelen var det den kunstneriske kreativiteten som skulle testes. Skolen ble inndelt i ulike grupper som fikk i oppgave å lage en fremføring i løpet av formiddagen. Det ble mye moro. Når kvelden kom var det tid for bokstavfest og som vi ser av bildene var kreativiteten stor når man skulle kle seg ut som noe på sin egen bokstav. Les mer fra dagen i bloggen.