Ei uke med sang på Gamlehjem, mange tøffe fotballøkter, teatersport og forming, men ukas høydepunkt var besøket av Dagfinn Enerly.

Mye moro på skolen

I løpet av ei uke skjer det mye på skolen og noe av det blir fanga av et kamera. Her ser vi noen glimt fra uka. På forminga er det alltid noe som produseres. DLA har vært i Oslo flere ganger, både hos besøkt solidaritetsorganisasjonen Latin-Amerikagruppene i Oslo og på zumbakurs til inntekt for en skole på Haiti.Puls har hatt kokkekamp og fotball har vært objekter på B-trenerkurs hvor de ble trent av både Jørgen Horn, Christian Berge og andre tippeligaprofiler. Teatersport har improvisert til den store gullmedaljen, SSS sang (og ble sunget for) på eldresenter, noe alle parter satte stor pris på.

 

Besøk av Dagfinn Enerly

Lørdagens undervisning var det mange som hadde gledet seg til. Da fikk vi besøk av Dagfinn og Mona Enerly. De har en sterk historie å fortelle og en forbilledlig innstilling til hvordan man kan tenke positivt i en vanskelig hverdag. Et fullsatt amfi fikk en interessant og flott formiddag og det endte med at 38 elever kjøpte bøker.

 

Advent på skolen

Så ble det første søndag i advent. Noen fikk med seg julegrantenning i Gamlebyen, mens andre fikk julestemning av å være på en julepynta skole.