Trenerkurs, Haugetun mannequin, Senkveld og Convention var noe av det som skjedde denne uka. Det var iallefall godt å være tilbake etter utplasseringsuka.

Valgfag er både moro, slitsomt og godt

Bredden i valgfag er ganske stor og denne uka ser vi glimt fra squash, bordtennis, middelhavsmat og mat på fat. Konkurranseinstinktet får kjørt seg med rackettene og på kjøkkenet er det smaksløkene som får er i sitt ess. Couscous og kylling på Mat på fat og souvlaki på middelhavsmat. Begge deler fantastisk godt.

Haugetun manequin

Vi skulle lage en rompresentasjon til folkehogskole.no og fant ut at den kunne jo være en manequin. En sporty gjeng stilte opp og fylte skolen med “stillbilder”
film

film

På besøk hos Thomas og Harald

Det var mange som ville på Senkveld, så vi kjørte like godt inn to minibusser. Som om ikke det var  nok klinka Thomas og Harald til med dobbelepisode med pizzafest i pausen. God stemning og som alltid moro å treffe Senkveldgutta.

Fotball ble trent av Grindheim, Brenne og Risholt

I uke 47 er vi alltid objekter på NFF sitt trenerkurs hvor ulike profiler deltar. Dette året var det Simen Brenne, Christian Grindheim og Roger Risholt som var de mest kjente navna. Det ble mange timer fotball på oss og trenerspirene var svært godt fornøyde med elevene.

 

Convention som lørdagsundervisning

Lørdag var det tid for årets convention. Her var det mulighet for syrefest for alle som ville og det ble det også. I løpet av 4 timer skulle alle elevene innom 3 økter. På plakaten stod styrke og utholdenhet i mange ulike varianter. I pausene var det mulig å kose seg i smoothiebaren og etterpå sørga kjøkkenet for en velsmakende og sunn lunsj. Her er mange bilder og en film.

film

film