Fotballklassen slo til med 19 scoringer i en kamp, mens Sakis slo til med både blåskjell og paella på skolekjøkkenet. Puls inviterte til convention hvor de andre elevene også fikk kjørt seg med trening. Det var godt å være tilbake etter utplassering.

Skjeberg – Haugetun 0-19

Det ble en aldri så liten maktdemonstrasjon da vi besøkte Skjeberg denne uka. Her ser vi de tre som ikke kunne starte kampen, men som allikevel fikk satt sitt preg på den etterhvert. Kampreferatet kan leses her.

Variert timeplan

I løpet av ei uke er det mye forskjellig som står på timeplanen. Her ser vi litt teatersport, Middelhavsmat, røykdykking, interiørdesign og piano.

 

Dykking med Middelhavsklassen

Når Middelhavet er faget og man har en dykker som lærer er det jo greit å få teste dykking også. Denne uka var Middelhavsklassen i Halden for å ta et testdykk. Det var spennende.

 

Convention

Lørdag var det tid for årets convention. Da hadde Marie, Annika og flere innleide instruktører en mengde treningsøkter som elevene kunne melde seg på. Det var fullt trøkk fra morgen til middag og treninga kjentes i kroppen til langt utpå mandagen. I pausene sververte Puls smoothie til stor glede for resten av gjengen.