141107_blogg dla Haugetun Folkehøgskole (5)Denne uken begynte med et besøk hos Latin-Amerika-gruppen (LAG) i Oslo, hvor tre engasjerte medlemmer holdt foredrag om bistand, politikk, historie, politikk og mer. Det var lærerikt og interessant, og tankevekkende for mange. På veien tilbake tok vi selvfølgelig turen innom McDonalds hvor vi kjøpte oss burgere og is.

På onsdag fikk vi litt delte oppgaver. Førstetimen gikk til debriefing om Oslodagen vår, og så ble vi delt inn i grupper for å forberede oss til familiedagen på lørdag. Noen forberedte presentasjon til foreldrene om hva vi i DLA har gjort hittil i år, noen lagde lodd til lotteriet, og noen skrev tale angående sponsorløpet vi hadde i september. Vi bakte også boller som vi skulle kose oss med i timen, og andre lagde kake til familiedagen.

141107_blogg dla Haugetun Folkehøgskole (4) 141107_blogg dla Haugetun Folkehøgskole (6)

141107_blogg dla Haugetun Folkehøgskole (2) Denne kvelden solgte vi pizza der overskuddet skulle gå til bistandsprosjektene. Noen fra DLA var så flinke og ordnet åtte hjemmelagde pizzaer, og de smakte helt fortreffelig. Det ble solgt brus i tillegg.

Torsdagen gikk til litt mer Latin-Amerikansk stoff, hvor to og to skulle finne ut om politikken i hvert sitt land og ha en liten presentasjon foran klassen. For å kose oss litt ekstra da denne timen ble litt langdryg, spiste vi bollene vi lagde på onsdagen. Pizzasalget gikk så som så, og vi satt igjen med tre hele pizzaer. Vi bestemte oss derfor for å spise de til kveldsmat på torsdag….

Vi fikk også endelig tilsendt de flotte gryteklutene som barna i Streethearts Haiti hadde lagd selv, og disse ble solgt under familiedagen. Familiedagen ble en suksess, og vi kan nok takke oss selv i DLA for at mye av den gikk så bra som den gikk.

 141107_blogg dla Haugetun Folkehøgskole (3) 141107_blogg dla Haugetun Folkehøgskole (7)