Det meste handla om familiedagen denne uka, og det ble en strålende dag, med fullt hus og flott program.

Småglimt

På forming valgfag er det alltid god stemning. Det tegnes, males, strikkes og prates. I LA er humøret også på topp. De har virkelig stått på det i det siste og har samla inn enormt mange gevinster til familiedagen. Da er det greit med en velfortjent fruktsalat. Mat i det fri-gjengen lagde taco og muffins på bål. Selv i regn ble det et godt måltid. Det siste bildet er fra Input. Det er en god plass å senke tempoet, få litt input, be ei bønn og reflektere over livet.

SSS spilte “Shakespeare rocks”

SSS har øvd og jobba godt de siste ukene og nå var det endelig tid for premiere. En haug med skoleelever fikk med seg de fire første forestillingene før hele skolen og familier fikk med seg den siste. Det ble en flott forestilling og dere imponerte oss virkelig. Tusen takk til alle involverte!

Familiedag med flott program

Familiedagen starta med SSS sin forestilling og fortsatte med fokus på Haugetun bistand. Det ble solgt kaker, lodd, saft og kaffe til inntekt for alle prosjekta våre. Etterhvert gikk skolekoret på scenen for å smelle igang neste avdeling. Etter denne pangstarten gikk det slag i slag med flotte innslag. Streetdance og zumba imponerte med rytmesans utenom det vanlige. “Hey-you-gjengen” fikk fram latteren i salen før Eivind auksjonerte bort 7 vakre klassemalerier. Deretter roa vi ned med vakker musikk fra Christoffer og Berit, før Lena leste et vakkert dikt. Samlinga i gymsalen ble avslutta med en hilsen fra Bernt og velsignelsen fra SSS. Deretter var det tid for klassesamlinger og middag før folket satte kursen hjemover til ei uke utplassering.

Takk for en flott familiedag folkens, dere er virkelig en strålende gjeng.