Siste uka før utplassering ble ei strålende uke. Først og fremst for SSS som spilte Peer Gynt for 750 skoleelever fra nærmiljøet før de avsluttet med en fantastisk forestilling på familiedagen. Vi har også hatt Input og konsert med Viken Folkehøgskole. Torsdag reiste halve skolen til Oslo for å være med på Senkveldinnspilling. Her fikk de valuta for pengene når dobbelinnspilling og Demi Lovato som gjest. Lørdag fyltes gymsalen med familie og venner som kom på familiedagen. Det ble en strålende dag med god underholdning og mye penger til Haugetun Bistand.

Input og besøk fra Viken

Mandag hadde vi besøk fra menigheten 3.16. De stilte med vakker sang og en andakt til ettertanke. Det ble en flott time i andaktssalen. Tirsdag var vokal og låtskriverlinja fra Viken på besøk. De imponerte med en fengende og flott konsert og Haugetungjengen lagde god stemning i salen.

SSS hadde mange skoleforestillinger

750 skolebarn har vært innom Haugetun denne uka og SSS har virkelig levert varene. Sminken legges med omhyggelig presisjon og både replikker og dansetrinn sitter som et skudd. Etter forestillingene får de smake litt på kjendislivet når elevene vil prate med skuespillerne.

Senkveld med Thomas og Harald

Det er alltid gøy å være på Senkveldinnspilling og Haugetun er årlige gjester. Stemningen i studio var på topp og denne torsdagen spilte de også inn to sendinger, så her fikk vi virkelig valuta for pengene. I pausen ble det servert pizza og etterpå var det god tid til å bli fotografert med gutta boys. En strålende kveld.

 

Peer Gynt ble en stor suksess

Som nevnt imponerte SSS både besøkende og elever med sin tolkning av Peer Gynt og etter siste forestilling satt det nærmere 300 imponerte gjester i salen. Takk for deres enorme innsats både på scenen denne uka, men også gjennom hele prosessen.

 

Familiedag

Gymsalen fyltes til siste stol og litt til når vi inviterte til familiedag. Det hele startet med tidligere nevnte Peer Gynt før en god pause med loddsalg, kaker og kaffe. Her gikk alle inntekter direkte til Haugetun Bistand. Etterhvert ble det også holdt en amerikansk “kunst”-auksjon hvor alle klasser hadde bidratt med hvert sitt maleri. Tilsammen kom det inn 15000 kr til skolens prosjekt i Den Dominikanske republikk, Brasil og Romania. Men det var ikke bare pengeinnsamling som stod på programmet. Skolekoret imponerte med en trestemt versjon av sangen “Radioactive”. Streetdancegjengen dansa til vill jubel fra salen og teatersport valgfag slo til med “Hey you”. Av det mer seriøse slaget kan vi nevne at Emilie informerte om skolens prosjekter på en god måte, mens Peder leste et flott dikt. Fellessamlinga ble avslutta med at Per Morten holdt en tale før SSS sang velsignelsen. Deretter var det klassesamlinger før kjøkken serverte en nydelig gryterett. Deretter var det tid for å vende nesa hjemover for arbeidsuke og litt familietid.