Ei hyggelig uke som ble avslutta med to høydepunkt. Lørdagen starta med Dagfinn Enerly og slutta med James Bond. Det er en god dag.

Forming på timeplanen

Formingsrommet er et populært sted og det er flere valgfag som foregår her nede. Her ser vi glimt fra endel ulike teknikker og produkt.

Et rom som er enda mer populært en forminga er skolekjøkkenet. Her bakes det, kokkeleres og når Sakis tar frem sine Middelhavsretter står jubelen i taket.

Hverdagsglimt fra skolen

Noen rombilder, litt zumba og masse brettspill viser enda litt mer av hverdagen på skolen.

Grenland – Haugetun 6-1

Det ble total overkjøring når fotballklassen besøkte Grenland. Det enda tilslutt 6-1 til hjemmelaget og vi gleda oss allerede til å få tatt revansje så fort som mulig.

Dagfinn Enerly inspirerte elevene

Dagfinn Enerly hadde seminar på skolen på lørdag, og vi var spent på hva denne mannen hadde å fortelle. Vår kjære Teodor har lenge snakket om Dagfinn, og vi kjente på forventninger. Amfi var fullt, og vi satte oss på gulvet, slik at alle fikk plass. Dagfinn ruller inn med sin rullestol, spør: ”har dere det bra?” – og et rungende ja slår imot han. Så fortsetter han rolig og ydmykt sin historiefortelling. Om fotballkampen da livet snudde på et sekund, opphold på sykehus, opptrening, kona, barna, vennene, oppturer og nedturer.  Vi ble minnet på å ta vare på drømmer og det gode vi har rundt oss, ta godt vare på det som betyr noe for dere, og vi at dere bryr dere om hverandre. Du vet aldri når du trenger det som mest, og en ting har vi felles; vi trenger noen som står oss nær, noen som bryr deg om oss. Hans siste utfordring til oss var; ring en venn, hør hvordan det går og vis at du bryr deg.

LT med James Bond som tema

Middelhavet inviterte til LT og hadde James Bond som tema. Som vanlig var det ingenting å si på forberedelsene til verken arrangør eller elever, så dette ble en forrykende flott kveld. Det hele starta med en nydelig tapas, før det gikk over i fotoshoot og konkurranser. God mat, god stemning og flotte kostymer kan beskrive kvelden.