Mye trening, brannøvelse, mat på bål, popstokk og halloween er noen stikkord som oppsummerer uka. God stemning var det iallefall da uka ble avslutta med halloweenfeiring.

Variert undervisning

I løpet av ei uke er det stor variasjon i timeplanen. De første bildene her viser noen glimt, og flere glimt kommer nedover. Her ser vi fornøyde elever på skolekjøkkenet, skeptiske elever når brannfolka kjører sitt opplegg også ser vi bilder fra seminaret om nettvett.

Mye trening på timeplanen

Fotball, Puls og FUS trener mye, men det er det jammen mange andre som gjør også. Her ser vi noen bilder fra ulike valgfag, men også fra noen av Puls sine treninger.

Poppstokk

Torsdag kveld var det popstokk i peisestua, med god stemning og mange deltakere.

SSS er i rute til premieren

SSS øver så det suser om dagen. De har hatt audition, jobba med manus og nå begynner det meste å sitte, så da er det tid for kostymer. Det er nå det virkelig blir morsomt, og snart er det premiere. Gled dere.

 

Kjøttboller på bål

Friluftsliv valgfag satte nok en gang kursen til skogs med sekkene fulle av ved og mat. Denne uka var det hvitløksboller i fajitas som stod på menyen, med sjokoladebanan til dessert. Det var studentene som hadde opplegget og det endte opp som en koselig tur med flotte bål og fantastisk mat. Takk for maten og takk for besøket.

Halloween ble en skummel affære

Lørdag kveld inviterte stippene til halloweenfest på skolen. Stippene brukte store deler av dagen til å lage en skummel løype i kjelleren og det viste seg at også mange av elevene brukte store deler av dagen på skumle kostymer. Når dørene åpna til taco var det ikke mange normale ansikt å se. Skremmeløypa ble også en suksess, så vi kan si at det ble en vellykka kveld med imponerende innsats fra både stipper og elever.

Filmsnutt fra uke 43

Nok en gang har Beatrice gitt oss noen glimt fra uka. Her kan de sees.

 

Film fra Haugetun Folkehøgskole