Ny uke, nye muligheter! Det ble både spansk, gevinstinnsamling, festmåltid og presentasjoner.

Denne uken startet rolig. Onsdags morgen hadde de som ikke hadde hatt spansk tidligere spansk sammen med Annika, imens de som har hatt spansk tidligere var ute og samlet gevinster til loddtrekningen vi skal ha på familiedagen. Vi fikk inn masse fine gevinster, og vi gleder oss kjempe til familiedagen!

Onsdagskveld satte vi i gang en kanonballturnering med salg av smoothie, fruktbeger og popcorn for å samle inn penger til bistandsprosjektet! Det endte opp med å bli en superhyggelig kveld!

På torsdag ble vi introdusert for mat i fra den dominikanske republikk. Vi brukte kokebanan, eller platanos som det heter. Til å lage en form for chips og en type mos. De bruker nemlig disse kokebananene på samme måte vi bruker potet! Sammen med stekt salami, rødløk, sursøt saus og ketsjup fikk vi et skikkelig festmåltid!

Fredagen ble brukt til å jobbe med gruppearbeid. Vi skal nemlig ha presentasjoner den kommende uka om kultur og dagligliv i Haiti/ Den Dominikanske Republikk, historie i Haiti/ Den Dominikanske Republikk og hvorfor vi vaksinerer oss før vi drar! Dette blir spennende å høre om til uka!

En fin og variert uke hos oss på LA.