141016_DLA blogg Haugetun Folkehøgskole (2)Denne uken har vi forberedt oss til Latin-Amerika reisen vår på forskjellige måter. Både på mandag og torsdag var hovedfokuset spansk. Språket lærer vi gjennom blant annet sang og fremføringer, og alle i klassen bidrar med det de kan, og vi lærer av hverandre.  En annen ting vi må kunne før vi skal til Latin-Amerika er å danse! På onsdag lærte vi om historien til de forskjellige typene dans som danses i Latin-Amerika, før vi avsluttet med en danseøkt. Noen av dansene vi fokuserte på var Reggaeton, Merengue og Bachata.

Denne uken har vi også jobbet med innsamlingsprosjektet. Onsdag kveld arrangerte klassen filmkveld hvor vi så The Other Woman og solgte brus, popkorn og fruktbeger til elevene på skolen.

Vi avsluttet uken med å planlegge neste del av innsamlingsprosjektet. Halvparten av klassen jobbet med å planlegge pizzasalg, mens den andre delen gikk fra butikk til butikk i Østfoldhallen og prøvde å samle inn sponsede premier til den kommende familiedagen. Flere av butikkene sponset med fine gaver, noe som vil bli populært på lotteriet den 8. November J