Det var både bordtennis og FIFA-turnering denne uka. I tillegg spilte fotball kamp, vi hadde brillefotball, Hauges hemmelighet og elevstevne. Vi kan trygt si at det gikk litt unna.

Hverdagsliv på skolen

Det skjer mye på Haugetun i løpet av ei uke. Her ser vi noen glimt som er fanga av ulike fotografer. Mari har “Mat på fat” og lager svinefilet med ovnsbakte poteter og selvlaget guacamole. Bordtennisturneringa ble både jevn og spennende, men det var Helene og Bjørn Åge som stakk av med seieren. Vi ser også bilder av studentenes korridormøtelek, Amalie og Pernille sin morgensamling og SSS sine øvelser til musical. Videre ser vi et glimt fra finalen i FIFA, som ble spilt av Marcus og Steve. Her var det Marcus som stakk av med seieren. Fredagens quiz ser vi også her i tillegg til det bilde fra FFK sin viktige kamp mot Kongsvinger. Fotball slo Skjeberg i ukas fotballkamp i tillegg til at det ble lagt ned uttallige treningstimer i både gymsal, styrkerom, fotballbane og på Elixia, og ISM besøkte like godt Google.

Puls trener og trener

Det står mye på programmet for Puls, og da er det ofte trening. Her ser vi noen glimt fra styrketreningi gymsalen, men også fra teknikktrening de hadde i Sarpsborg.

Brillefotball med god stemning

Ukas stippekveld var brillefotball. Det skulle vise seg å være en vanskelig øvelse når sidesynet mangler. Det ble både kollisjoner og knall og fall, så dagen etter hadde fotball to flere på skadelista. Men moro var det uansett.

Ut på tur, aldri sur

Fredag var friluftslivgjengen i skogen for å lage mat på bål. Det var pizza som stod på menyen og sjelden har vel pizza vært bedre.

Hauges hemmelighet på timeplanen

Denne lørdagen skulle elevene løse en konspirasjonsgåte om Hans Nielsen Hauge. Gruppene måtte dele seg i tre for å følge hver sin vei for å finne ut hva som egentlig skjedde i 1814. Etter mye jobb og god innsats greide tre grupper å avsløre Hauges hemmelighet og de stakk av med en velsmakende premie.

Elevstevne

Lørdag var det også elevstevne på Haugetun. Alle jubilanter fra 5 til 65-års var invitert til møte, mimring og middag. Det ble god stemning i de ulike klasseromma og historiene satt løst. Under middagen fikk vi også noen hilsener fra den eldre garde i tillegg til velsmakende mat fra kjøkkenet og nydelig sang fra SSS. Takk for besøket, vi håper å se dere igjen om 5 år.

Også en liten film tilslutt

Bea har begynt å lage ukefilmer fra livet på Haugetun. Her er den første.

Livet på folkehøgskole