THE FEAST OF THE GOAT, (aka LA FIESTA DEL CHIVO), Juan Diego Botto, 2005. ©Lolafilms

På onsdag så vi filmen “La fiesta del Chivo” som handlet om hendelsene som omkring drapet på Rafael Trujillo, diktaoren i Den dominikanske republikken. Filmen følger de ulike menneskene som spilte en rolle i assasinasjonen, samt hvilke hendelser som motiverte dem til å gjøre det. En av hovedrollene er Urania Cabral som i filmen returnerer til Santo Domingo etter flere år boende i USA. Hun husker hennes eget, samt hennes families, nære forhold til Trujillo, og hvordan det hele ødela hennes forhold til faren sin og endte med at hun måtte flytte fra hjemmet sitt.

Torsdag 08.10 var en aktiv dag da vi hadde sponsorløpet og reiste fra skolen etter morgensamlingen. Innsatsen var stor, og det var ikke mangel på motivasjon ettersom vi alle visste at å yte mer ville resultere i mer penger til prosjektene våre.
Premielapp (diplom) til jentene som løp over 17 runder, og til guttene som løp over 20, var også med på å motivere.
Vi avsluttet med grilling og pølser til lunsj, før vi dro tilbake til skolen igjen etter et godt gjenført sponsorløp.
Fredag 10.10 jobbet vi med innsamlingsideer og på kvelden ble det servert kakao og krem. I samsvar med dette arrangerte vi en innsamlingskveld. Det ble filmkveld med tema Disney i Amfi med mulighet til å kjøpe popkorn, brus og baconsnaks. Vi så Løvenes Konge med nesten helt full sal, og fikk samlet inn langt over 1000 kr! 🙂

THE FEAST OF THE GOAT, (aka LA FIESTA DEL CHIVO), Tomas Milian (center), Juan Diego Botto (right), 2005. ©Lolafilms