Vi er tilbake fra høstferie og trives godt med å være tilbake på Haugetun. Denne uken har vi danset zumba, sett film, hatt spanskundervdsning og hatt små innsamlingsprosjekter.

Onsdag samlet vi oss sammen med HPS-klassen og så filmen «No impact man». Filmen var veldig interessant og relevant i forhold til å forbedre oss når det kommer til å bli mer miljøvennlig. I etterkant av filmen gikk vi sammen i grupper for å komme med forslag til hva vi kan forbedre oss på her på Haugetun, i verden, og oss selv som enkelt personer. Det kom opp mange bra og kreative forslag.

Torsdag morgen dro LA-klassen sammen med Puls til Elixia for å ha zumba med Annika. Det var kjempe gøy, og en super start på dagen. Etter lunsj ble vi delt i to grupper for spanskundervisning. Annika hadde nybegynner klassen, mens Sakis hadde mer avansert spansk. Torsdag ettermiddag dro vi også til Sverige for å pante flasker for å samle inn penger til prosjektene våre.

Fredag gjorde vi mye forskjellig praktisk arbeid. Noen pantet norsk pant, som også går til prosjektene skolen har. Andre igjen handlet inn mat til pizzasalget vi hadde til kveldsmat. Pizzaen ble kjempe god, og vi solgte nesten 8 pizzaer. Kjempe bra innsats!!

Alt i alt var uken kjempe morsom og variert, og vi gleder oss allerede til neste uke 🙂