Det var godt å være tilbake etter høstferien og stemningen på huset var god. Det skjedde mye småtterier, men høydepunktet var HPS sitt lørdagstreff.

Glimt fra hverdagen

Berit overraska de fleste da ho kom inn på morgensamling med denne maska, det samme gjorde Erik og SSS-jentene da de sang en vakker sang på en annen morgensamling.

Lørdag 15 oktober hadde vi besøk av Kjersti Lium på lørdagsundervisningen. Kjersti er ei fantastisk positiv dame som er blind og har vært med på tv-programmet ”Ingen grenser”. Hun fortalte åpenhjertig fra sitt liv og om det å være blind og elevene satt spente og fulgte med. På slutten kunne elevene stille spørsmål og Kjersti svarte ærlig. Hun lærte elevene om at en ikke må se begrensninger, men muligheter. Hun håpet de hadde fått noe ut av besøket og som hun selv sa at om noen hadde sovet litt så gjorde ikke det så mye for det fikk jo ikke hun med seg. Vi gleder oss allerede til neste gang vi får Kjersti på besøk!

Haugetun på landskamp

Da Norge møtte San Marino på Ullevål var Haugetun godt representert. Her ser vi en gira gjeng som iallefall gjorde sitt til at det skulle bli noen scoringer. De kom heldigvis tilslutt.

Hverdagsglimt på Haugetun

Det er mye kos på Haugetun. Her er et lite glimt fra fredagens vaffelkos. Vi ser også et bilde fra ISM som er igang med å lage film. Dagens filmstjerne er Gabriel.

 

Greaselørdagstreff med HPS

Klokka er 18.30 på Haugetun folkehøyskole en mørk høstkveld i oktober. Datoen er 15. og festkledde ungdommer tripper spente utenfor den lukkede glassdøren. Med rundt 100 på fest den kvelden kan man regne med at totalt over 300 timer med styling, kjemming av hår, krølling, sminking, lakking av negler, voksing av legger, bruk av gelè, paste eller hårspray i håret, var lagt bak for å bli klare til kvelden.

Greasetoner høres på innsiden av glassdøren, og i det den åpner seg er det som å bli sugd tilbake til femtitallet med prikker, brusbokser, LP-plater, rosa ballonger, fantastisk tapas, popcorn, sukkertøy, hårruller, bilfelger, gutter med brylkrem i luggen, is med brownies, jenter med krøllete hår og skjørt som virkelig kan svinges, sokker med blonder, høye hæler, prikkete tørkler i halsen, skinnjakker, skinnbukser, knalle lebestifter, servitrise på rulleskøyter, speeddating, sangkonkurranse, quiz og kåring av beste antrekk, som ble Anna og Nils. Vi takker for en super Greasekveld sammen! <3