To seiere mot Numedal

Vi fikk besøk av Numedal denne uka og det endte med to seiere etter to morsomme kamper. Les mer om kampene i fotballbloggen.

 

 

Spinning med elevinstruktører

Puls og FUS hadde som vanlig spinning på fredag. Det som ikke er så vanlig var at Linn og Ingvild var instruktører. Det gikk helt strålende og gjengen fikk kjørt seg skikkelig. Bra jobba jenter!

Nattcup og reunion

Fredag var det tid for reunion og nattcup. Det hele starta med en artigkamp mellom fjorårets fotballelever og årets. Her stakk fjorårsgjengen av med seieren etter to scoringer av Simen. Når kvelden kom fyltes Østfoldhallen opp med gamle og nye Haugiser, samt elever fra både Jeløy, Rønningen, Hurdal og Skjeberg. God stemning og spennende kamper gjorde sitt til at det ble ei bra natt. Med fåjentelag ble det bare spilt en dobbel serie. Her endte Jeløy opp som vinnere foran Haugetunjentene. I gutteklassen ble det mange tette kamper. Mot slutten av turneringa var det semifinaler mellom fjorårshaugiser og Hurdal på den ene banen og årets Haugiser og Rønningen på den andre. Uheldigvis for ble finalen spilt mellom Hurdal og Rønningen, og det var Rønningen som trakk det lengste strået.

Takk for besøket folkens og takk for ei spennende natt. Gratulerer til både Rønningen og Jeløy som tok med seg de største pokalene hjem. Takk også til zumbagjengen, for et suverent pauseshow.

Dagen etter fortsatte fjorårsgjengen med mimring fra et innholdsrikt år. Det var fantastisk hyggelig å treffe dere igjen.