Uka før høstferien var det tid for dobbelkamp mot Numedal, båling i skogen, sponsorløp og mye mer. Nå er det hjemreise. God tur og god ferie!

Numedal – Haugetun 0-4

Numedal – Haugetun 1-3

Mandag og onsdag reiste vi til Numedal for å spille kamper. Vi spilte nok ikke opp mot vårt beste, men allikevel stakk vi av med to seiere. Les kampreferat i fotballbloggen.

Theodor oppmuntrer i pausen

Politibesøk

Tirsdag hadde vi besøk av politiet som snakka om nettvett og andre relevante tema for en 19-åring. Det meste har vi hørt før, men det er en viktig påminnelse.

Båling i skogen

Onsdag reiste hele gjengen i skauen etter lunsj. Her ble det båling, lapper og pinnebrød, og ikke minst god stemning.

Sponsorløp i strålende høstvær

Vi har lada opp til sponsorløp i ei uke nå og mange elever har skaffa mange sponsorer. Denne torsdagen var det tid for å løpe, og for en innsats! Det ble løpt og gått i to timer, og når løpet var over valgte 38 elever å gå 7 km tilbake til skolen. Fantastisk innsats folkens. Nå er det bare å få inn pengene og nyte ferien.

Årets første kulturkveld

Torsdag kveld ble det arrangert kulturkveld i andaktssalen. Det var jo opp til elevene å sørge for at dette ble en bra kveld, og det ble det. Christofferene leda kvelden med stødig hånd og mange elever imponerte med ulike innslag. Takk for en flott kveld folkens.

kjjk