De to siste ukene før vinterferien skjedde det endel både i klassene og felles. Her er noen glimt.

Paella med Sakis

Middelhavsklassen har fått innblikk i Sakis sitt gastronomiske univers, og hva passer vel bedre enn Spanias nasjonalrett Paella.

 

Trivelig lørdag

En lørdag på Haugetun blir akkurat så trivelig som man ønsker selv. Noen baker, andre spiller, alle spiser og mange ser fotball eller andre ting.

 

Styrketrening med Puls

Puls kjører på med styrketrening i ulike varianter. Her ser vi bilder fra den nye bootcampen på skolen og fra gymsalen. Her trenes det knallhardt.

 

Fotballkamper

Fotball har spilt tre kamper de siste ukene. Det har endt med seier og tap mot Numedal og uavgjort mot Rønningen. Les mer på fotballbloggen.

 

Korridorkamp

Gjennom året arrangerer stippene mange konkurranser. Noen av høydepunkta er korridorkamper hvor du ulike korridorene konkurrerer mot hverandre. Her er det stor prestisje og mange gir alt for å vinne. Som vi ser av bildene var det mange som fikk kjørt seg idag.

 

Slynge og skadeforebygging for Fotball og Puls

Vi hadde besøk av fysio-Martin denne uka og han gav oss mange tips for hvordan vi kan bruke slynger både for å forebygge og for å behandle skader. Elevene ble utfordra til å finne gode øvelser samtidig som han gav veiledning. Deretter var det felles gjennomgang hvor Martin viste øvelser. Vi håper at skolens slynger blir flittig brukt etter dette.

 

Klatring valgfag

Her ser vi noen glimt fra den høye veggen som klatrerne boltrer seg i. Greit å ikke ha høydeskrekk her.

 

Puls arrangerte LT

Siste lørdag før ferien inviterte Puls til LT. De hadde virkelig lagt seg i selen på kjøkken og kunne friste med god middag og fantastisk bakverk. Temaet var pysj og mange hadde lagt mye jobb i antrekket. Det ble også konkurrert til den store gullmedaljen.

 

Småglimt

Som sagt skjer det mye i de ulike klassene og her ser vi noen små glimt. SSS er ferdig med audition og har starta øvingene til årets musical. IMS er godt igang med mange prosjekt. Bildene under er fra arbeidet med en Haugetun-app. De siste bildene er fra valgfager “bry seg” som har besøkt et sykehjem hvor de fikk bety en forskjell.

Sponsorløp til inntekt for Haugetun bistand

Noe av det siste som skjedde før ferien var et totimers løp hvor alle elevene hadde skaffa sponsorer på forhånd. Her ble det løpt mange runder og forhåpentligvis greier vi å sette innsamlingsrekord i år også. Det blir spennende å se resultatet når pengene begynner å komme inn. Uansett folkens; det var mange som imponerte denne dagen.