Denne uka tilbragte vi på språkskole i Malaga. Det skada jo ikke at Spania viste seg fra sin beste side heller.

160911-latin-amerika-i-spania-haugetun-folkehogskole-2Lørdag 10.september dro vi fra Haugetun til Málaga, for å gå fem dager på en spansk språkskole. Første skoledag var mandag, da tok alle en test for å bli plassert etter nivå i spansk. Malaca Instituto har fem år på rad blitt kåret til verdens beste spansk-språkskole. Mandag til fredag var vi på skolen fra 8:30 til 12:30. All undervisning foregikk på spansk, og det var elever fra mange forskjellige land på skolen.

Etter skolen hadde vi fritid. Da gjorde vi lekser ved bassenget, shoppet, lå på standen og spiste god mat. Onsdag 14.september var vi på utflukt til byene Nerja og Frigiliana. I Frigiliana hadde vi en guide som viste oss rundt. Vi gikk rundt i smale hvite gater, omringet av små hvite hus. I Nerja var vi på «Europas balkong», der var det nydelig utsikt. Der spiste vi middag og koste oss. Hvert rom fikk i oppgave å kjøpe noe fint, og ta det med seg hjem til klasserommet på Haugetun. De fleste kjøpte noe i småbutikkene i Nerja.

Etter utflukten dro de fleste jentene og Annika ned til standen for å ta en smoothie. Der hadde de «verdens beste» smoothie 🙂

Torsdag 15. september var siste kvelden vår i Málaga. Da spiste vi en felles middag på «Amigos», en meksikansk-indisk resturant. Maten var kjempe god og vi koste oss sammen siste kvelden.

160911-latin-amerika-i-spania-haugetun-folkehogskole-1

Fredag ble vi hentet med buss rett etter skolen. Da var uken over, og vi satte kursen tilbake til Fredrikstad og Haugetun. Vi hadde en utrolig bra uke, og koste oss veldig sammen. Klassen ble vi bedre kjent på turen, og alle dro hjem med nye spansk-kunnskaper. Takk for en herlig tur, jenter!