Det ble det både geografi, konkurranse i det fri og underholdning på spansk. Ei underholdende uke.

Den første teoretiske delen vi skulle gjennom var geografi. Ved hjelp av power point, kart, Annikas personlige reiseeventyr og bilder samt quiz, var dette morsomt og interessant.

Dagen etter hadde Annika delt oss inn i fire grupper der vi i tre deler skulle ha konkurranser for å bli bedre kjent før Spaniaturen. Først skulle vi komme oss opp til Fredrikstadmarka på idealtid. Annika hadde undervurdert farten vår, for den siste gruppen vant denne delen overlegent. Så var det en slags natursti som også gikk på tid, vi skulle finne tegn som Annika hadde lagt opp. Så grillet vi pølser mens vi nøt varm høstsol og koselig selskap. Nydelig vær denne dagen!

Den siste delen var underholdningsdel på spansk. Gruppene hadde frie tøyler til å komme opp med noe kreativt, men det måtte inneholde noe spansk. Det var både sang, dans, skuespill og joda, alle ble underholdt, ikke minst var Annika veldig fornøyd med innsatsen.

Det var premier til alle, og vi fant på egne ekstra konkurranser, blant annet snørespising som dere kan se på videoen. En veldig koselig dag i Fredrikstadmarka!!