Denne uka var det ikke mye som skjedde på skolen, men desto mer som skjedde i Spania, Romania, USA, Sverige og Norge. Alle linjene var på kortere eller lengre turer og her kan man se litt av det som skjedde.

Middelhavet og Latin-Amerika var på språkskole i Spania

Middelhavet og Latin-Amerika fikk oppleve spanske sol, mat og kultur samtidig som de lærte seg litt mer av språket. Det ble flotte dager for begge linjene. Les mer i bloggen til Middelhavet og bloggen til Latin-Amerika.

 

Fotball var på treningsleir i Spania

Koselig hotell, vakre omgivelser, fantastisk treningsanlegg og supre elever er noen stikkord som beskriver uka vår i Spania. Les fotballbloggen for å høre mer om hvordan vi hadde det.

 

HPS opplevde kontrastene i Romania

HPS fikk mange sterke inntrykk da de besøkte Romania. Her var spennet stort, fra strand og shopping til fattigdom og barn med store behov. Det er ikke tvil om hva som gjorde sterkest inntrykk. Les mer i klassebloggen.

 

ISM med store opplevelser i LA og San Fransisco

Det er ikke mange som får oppleve Google sitt hovedkvarter fra innsiden, det gjorde ISM. De opplevde mye annet i USA også, det kan man lese om i ISM-bloggen.

 

Tøffe pulsere i røff norsk natur

En trenger ikke reise til utlandet når vårt eget land er spekket med flotte opplevelser. Puls hadde en intensiv tur hvor både rafting, grotter, zip-line og Besseggen stod på timeplanen. Les mer om dette i klassebloggen.

 

SSS med skriveverksted og musical i Sverige

Gøteborg er en vakker by og Linkens hytte er et vakkert sted. Da skulle det meste ligge til rette for inspirerende dager for SSS. Les klassebloggen for å se hvordan det ble.