Hovedsaken denne uka var bli-kjent-dagene, men det har jammen skjedd litt på linjene også.

Livet på Haugetun

Det skjer mye forskjellig i løpet av ei uke og her ser vi noen glimt fra ulike aktiviteter. Vi ser Puls som trener både styrke og spinning, zumbagjengen som har hatt ei bra økt, fotball som tøyer og som er på landskamp og en gjeng som er på tur i marka. Videre er det en gjeng som spiller kubb og diverse bilder fra skolekjøkkenet. Vi ser også SSS som ble utfordra på å synge norsk, friluftsliv valgfag på padletur og ISM in action.

Bli-kjent-dager – mandag

Mandag reiste hele skolen til Hankø for å sammensveises på tvers av alle linjer. Stemningen var god og folk fikk vist noen nye sider. Om kvelden var det tid for bingo og premieutdeling.

Bli-kjent-dager – tirsdag

Tirsdag var det nok en mingledag, og den starta i klatreparken og enda med underholdningskveld på skolen. Her stod utfordringene i kø, og mange flytta noen grenser denne dagen, både i trærne og på scenen.

Bli-kjent-dager – onsdag

Så var siste dag på tvers her og vi lagde like godt pappbåter. Noen gikk for designprisen og andre for raskeste båt. Innsatsen var upåklagelig og overraskende mange kom til mål. I strålende vær ble det tid for både bading, padling og kubb. Når kvelden kom ble det både quiz og Input. Takk for morsomme dager folkens, og de som vil gjenoppleve det kan gå inn på bloggen.

jh

jh

jh