Åpningsdagen

Onsdag kunne vi ønske velkommen til et nytt kull og det var mange spente ansikter i salen. Etter et fint åpningsprogram og et nydelig koldtbord kunne foreldrene sette kursen hjemover, mens elever og ansatte møttes til ny samling i gymsalen. Deretter var det tid for senga og det var nok godt å legge seg etter en spennende dag.

Åpningsuka

Det var liv i peisestua denne uka og mange var ute på fellesområdene for å sosialiseres. Det var spill, bordtennis, volleyball og mye prat og latter.

Lørdagsundervisning i Gamlebyen

Fredrikstad har mye å by på og noe av det flotteste er Gamlebyen. Lørdag formiddag var det tid for å oppleve denne flotte festningsbyen.

Lærer-LT

Lørdag kveld arrangerte lærerne årets første LT (lørdagstreff). Det starta oppskriftsmessig med taco og is før vi fortsatte med en mengde konkurranser i gymsalen. Terskelen for å prøve var lav for det var få øvelser noen hadde prøvd før og stemningen var på topp. Det var forsåvidt konkurranseinstinktet også.

En morsom kveld ble avslutta med at Per Morten fortalte om lysgloben slik at de som ville kunne avslutte kvelden med å tenne lys for noe eller noen.