Det ble mye fotball denne uka når fotball spilte to kamper og en turnering, men det ble også tid til mye annet både på dagtid og kveldstid. Til nattcupen kom det også en stor del av fjorårselevene. De overnatta til lørdag og hadde mimring utover dagen.

Swingkurs før ballet

Her har vi noen bilder fra uke 2 der vi ser oppladningen til ballet. En god gjeng deltok på swingkurs slik at de skulle være godt rusta for nyttårsball.

Valgfag av ulik art

Valgfagmulighetene er mange og bredden er stor. Her ser vi noen bilder fra både kjøkken, idrett og kultur. Mat på fat serverte snegler til de som tok sjansen på å smake! De ble i hvert fall pene. Ann Kristin lærte oss å lage marsipanroser på Bak og smak og neste uke skal de bli pynt på en marsipankaker. Vi ser også en gjeng som bokstavelig talt er på glattisen, men dette er andre gang med curling og teknikken begynner å sitte. Vi ser også pianistene som øver på eget nivå, mens Berit går rundt og veileder. Tilslutt ser vi basketgjengen, som både trener teknikk og spiller. I spilldelen samles det poeng over hele valgfagperioden så her er det viktig å vinne.

 

Fotballkamper og besøk på asylmottak

Fotballklassen er inne i en tøff periode hvor kampene kommer tett som hagl. Denne uka ble avslutta med Grenlandkamp torsdag, kamp mot fjorårselevene på fredag og nattcup fra fredag til lørdag. Det ble 5-0-seier mot Grenland, 3-2-seier mot fjorårsgjengen og finaletap i nattcupen. DLA har vært på flere besøk på et av Fredrikstads flyktningmottak. Det er givende og hyggelig for både oss og dem.

 

Nattcup og reunion

Natt til lørdag inviterte vi mange folkehøgskoler og fjorårselevene til nattcup. Det ble en spennende kveld med mange tette matcher. Siden stippene spilte for fjorårsgjengen hadde vi to lag uten innbyttere. Det skulle vise seg å bli ganske slitsomt. Etter å ha spilt i ei tøff gruppe spilte Haugetun 2 playoff om kvartfinaleplass. Her leda de til det gjensto fem sekunder av kampen, men da scora Skjeberg. Det enda med straffekonk som Skjeberg vant til ellevill jubel. Haugetun 1 begynte heller ikke så bra med både tap og uavgjort. Deretter løfta de seg og kom seg videre fra både gruppespill og kvartfinale. Her møtte de cupens storfavoritter, nemlig fjorårselevene. Darling putta to mål bak Robin, mens fjorårsgjengen bare fikk et mål og det ble altså finale på Haugetun 1. Her møtte de Rønningen 1 som ble et nummer for store og vant 2-1. I jenteklassen kom både Haugetun og fjorårsjentene til semifinalene, men her tapte fjorårsjentene for Rønningen og  årets for Hurdal, etter at de hadde bombardert stengene uten å få scoring. I jentefinalen var Rønningen solide og vant fortjent. Vi takker for besøket til både Rønningen, Hurdal, Skjeberg, Jeløy og fjorårselvene og gratulerer Rønningen med seieren.

Lørdag var det tid for enda mer mimring for fjorårsgjengen når de møttes i amfi. Her ble gamle minner dratt fram og kosefaktoren var høy.