Etter en laaaaang juleferie var det fantastisk å komme hjem til Haugetun. Her smalt vi igang med Nyttårsball, bedriftsbesøk, futsalturnering og LT.

Småglimt fra skolen

Her ser vi glade elever som får nybakt gjærbakst til søndagskaffeen. Det var greit. Kjøttkakene ble lagd fra bunnen av på hybelmat og Puls er godt fornøyd med heftig styrketrening. På de to siste bildene er det hockeykongen Thomas som briljerer på valgfag.

Ism var på bedriftsbesøk i Halden og selskapet Nordic Media Lab. De er et produksjonsselskap som også har fokus på kunstig intelligens og nye måter å produsere film på. Daglig leder Trond-Atle Bokerød loste oss gjennom et par spennende timer!

Et av vinterens valgfag er curling, og stemningen var god i ishallen når 25 elever skulle slenge tunge steiner med glatte såler.

Det ble relativt hektisk på nyttårsballet, så det var ikke foto som ble prioritert høyest, men her ser vi iallfall tre bilder fra kvelden. Om noen har flere så taes de imot med takk.

 

Futsalturnering og musical på Rønningen

Både fotball, FUS, LA og alle jenter som spiller fotball reiste inn til Rønningen for å spille futsalturnering. Det ble uhyre spennende. Vi fikk to lag til kvartfinalen, og her Haugetun 1 på straffer, mens Haugetun 4 tok seg greit videre. I semifinalen sa det dessverre stopp for de også når de ble slått ut av tidligere Rønningenelever, som også vant turningen tilslutt. Det var bare to jentelag, så jentene våre spilte tre kamper mot Rønningen, og der ble motstanden dessverre for tøff. Men vi kan være godt fornøyde med innsatsen alle sammen.

Etter cupen spiste vi middag før vi fikk med oss en flott musical. Takk for oss!

 

Lørdagsundervisning og LT med Middelhavet

Hva er vel mer naturlig enn å arrangere togaparty når MH arrangerer LT. Både undervisning og kveldsopplegg var godt planlagt og som vi ser la alle elevene seg i selen. Det ble en super lørdag for alle sammen.