Endelig var vi samla igjen etter en altfor lang juleferie. Det var morsomt å treffes og morsomt og komme igang på med både linjefag og nye valgfag, men ukas høydepunkt var nok nyttårsballet "Winter Wonderland".

Valgfag på Haugetun

Det var endel nye valgfag denne bolken, og her ser vi glimt fra curling, forming og tennis. Glattisen var veldig glatt i starten, men du verden så moro det ble etterhvert. Fint å komme i gang på formingen igjen etter juleferien. Her er det muligheter for å gjøre det vi har lyst til. Malerene er i gang på nye lerret og fargeleggerne koser seg med vakre tegninger. Klirrende strikkepinner tryller frem både votter og luer i varm og god ull. Tennis valgfag. Det var skikkelig morsomt. Noen av elevene hadde spilt litt før og noen var helt ferske. Uansett var det skikkelig gøy. Vi spilte både 2 mot 2 og 1 mot 1. Åshild og Helene fikk skikkelig opp tempo mot hverandre så pulsen kom opp i 190 i følge pulsklokka.

Aktivitetsøkt

Hva gjør man når man skal på tur med en hel skole i øsende regnvær og stiv kuling. Noen går på tur, men ikke vi. Vi aktiviserer oss innendørs. Det ble spill, volleyball og veldig mye moro.

Nyttårsball

Elevrådet hadde virkelig lagt rammene for en fantastisk kveld, og når elevene ankom den røde løperen stivpynta til fest skjønte alle at “Winter Wonderland” ville bli en suksess. Med nydelig tapas til hovedrett og pannacotta til dessert kunne vi kose oss i lange baner. En lang og morsom kveld ble krydra med en mengde kåringer, diverse kulturelle innslag, herrenes og damenes tale og mye prat og latter. Tusen takk til elevrådet som skapte rammene og til alle elevene som skapte kvelden. Takk også til årets fotograf Maren for at det meste som skjedde ble foreviget.

kj

kj

kj