Uka starta med luftige svev for fallskjermfolka. Deretter ble det avslutningstur til Sauevika før vi avslutta året med både latter og tårer.

Fallskjerm i fantastisk sommervær

Da har du akkurat sett Simen i lufta. 25 elever fikk samme fantastiske opplevelse i et strålende solskinn. Det ble et gigantisk kick og det var mange brede smil i bussen på vei hjem etterpå. Under ser vi flere bilder av noen av hopperne.

 

Hvalertur i strålende sol

Vi starta skoleåret med tre dager på Sauevika og da var det helt naturlig å avslutte med to dager. Det er ikke mange steder det er flottere å være når været viser seg fra denne siden, så det enda med mye soling, bading, kano og båttur. Vi hadde også et særdeles engasjerende 50-løp og mye god underholdning. Adrenalinkickgjengen tok en pause i badinga for å lufte seg i et helikopter, og adrenalinkick ble det. Som vi ser av badebildene under var det ikke bare i helikopter man fikk adrenalinkick denne dagen.

 

Avslutningshelg

Skoleåret ble avslutta både fredag og lørdag. Fredags kveld var det middag og underholdning for elever og ansatte. En velsmakende entrecote med is til dessert var en verdig start på årets siste kveld. Dette ble fulgt opp med mange lærerinnslag, enormt mange elevtelegram og diverse konkurranser. Etterhvert gikk kvelden over i en mer seriøs del, der takkeorda og tårene hang løst og hvor både SSS og lærerne sang for de andre. Per Morten holdt en kort tale som han avslutta med gi en viktig gave til de som ville ha.

Etter ei lang natt med lite søvn var det igang igjen med ny avslutning, denne gang av den mer høytidlige sorten. Foreldre, søsken, elever og ansatte møttes i gymsalen. Her var det sang av både skolekor, lærere, vaktmester og SSS, diktlesing av Sina og Elisabeth og to flotte taler av Per Morten og Elida. Deretter var det utdeling av vitnemål før skoleåret offisielt var over. Det ble delt ut mange klemmer denne dagen og de fleste drøyde avreisen så lenge som mulig.

Kjære elever. Tusen takk for et flott år. Dere har gitt oss mange gleder og oppturer, og kanskje noen grå hår.