Trening, fri og markatur er ikke dårlig.

Ukeblogg fra Latin-Amerika Haugetun Folkehøyskole (4)Pga at det ble arrangert Ironman tirsdag til onsdag, og lærer Annika var opptatt med det, reiste klassen og trente på Elixia onsdag formiddag. Alle var glade for det, vi elsker å trene! Torsdag var Kr. himmelfartsdag og undervisningsfri.
Fredag ble vi inndelt i lag og skulle komme oss opp i Fredrikstadmarka på idealtid. Dette var lignende en dag som vi hadde som bli-kjent-før-Malagaturen i høst. Vi koste oss like mye, og enda lettere fløt praten nå som vi har gått i samme klasse i ett år.
Når vi kom opp i skogen og satte oss på vårt faste grillsted fikk vi i gruppeoppgave å finne de tre morsomste øyeblikkene ila året i klassen, og de tre beste øyeblikkene. Alle hadde vi en hyggelig mimring rundt det, og det var vanskelig å velge. Moments som gikk igjen var: spesielle dager på tur, prosjektbesøk, Haiti, jule- og påskeavslutningene i klassen, presentasjon for barneskolen, innsamlingsarbeidet, loppemarked og LT og lørdagsundervisningen vår. Vi grillet pølser og koste oss i fantastisk sol, så gikk vi tilbake til skolen. En superdeilig fredag!!!