Denne uken hadde vi gledet oss til. Hele klassen dro på hyttetur på Engelsviken fra onsdag til torsdag også hadde vi ansvar for både ørdagsundervisning og LT.

Denne uken hadde vi gledet oss til. Hele klassen dro på hyttetur på Engelsviken fra onsdag til torsdag. På programmet sto bl.a. capture the flag, kubb, planlegging av LT som vi skal ha på lørdag, «gul bolle», «hos psykologen», quiz og kahoot, og selvfølgelig masse god mat: pølser, taco, boller og god brunsj med rundstykker, bacon og eggerøre. Glemte vi nevnt de tre kiloene med smågodt Sunniva og Ida hadde handlet i Sverige?! Vi laget også en klassesang på hytteturen. Fredag var siste dag å planlegge LT på, og vi følte nå vi hadde alt i boks for å arrangere en lørdagsundervisning med påfølgende hyggekveld.

Lørdag arrangerte vi lørdagsundervisning og LT for hele skolen. På dagen delte vi hele skolen inn i grupper og alle jobbet med å lage et revyinnslag som skulle fremføres på kvelden. På kvelden hadde vi følgende program: dåp, bakt potet med masse godt tilbehør og sjokoladefondant til dessert. Russeknuter i gymsalen og revy på kvelden. En lang og veldig hyggelig kveld der det så ut som alle koste seg og stemningen var høy.