Vi hadde et spennende besøk til Amnesty i Oslo, men ellers gikk det mye tid til å planlegge LørdagsTreffet som vi arrangerte for hele skolen.

Ukeblogg uke 17 for Latin-amerika Haugetun Folkehøyskole (2)Denne uka har vi vært på besøk hos Amnesty og lært mye om Amnesty sitt arbeid og spesielt om en aksjon de har som handler om flyktningene. I dag blir det bygget gjerder for å hundre flyktninger å komme inn I mange land og og de får dermed ikke benyttet sin menneskerett til å søke om asyl. Dette handler aksjonen artikkel 14 om, dette og og å sikre trygge veier inn til Europa for flyktningene.
På torsdag evaluerte vi loppemarkedet som vi hadde I forrige uke og planla Russetreff og russerevy som vi skulle ha på lørdag. På lørdag hadde vi delt hele skolen inn I grupper som skulle lage en liten sketsj sammen og når alle gruppene bidro ble det til sammen en russerevy. Gruppene lagde også ett russebussnavn til gruppa. Senere på kvelden hadde alle tatt på seg russebuksene sine og vi I klassen døpte hver russebuss, spiste bakt potet med tilbehør til middag, hadde russeknutekonkuranser og så på russerevy. Alt I alt var det en veldig morsom kveld som jeg tror alle kommer til å huske.