Skoleturer, skolebryllup, ekskursjoner og valgfag er noen stikkord for denne uka. Det går mot slutten nå, så folk er desperate etter å få med seg mest mulig. Det er gøy.

HPS i Barcelona

HPS hadde sin vårtur til Barcelona denne uka. En vakker by med mange muligheter. Dere kan lese mer om turen i HPS-bloggen.

Puls testa O2-opptaket

Torsdag var det tid for å teste kondisjonen for Puls. Da var det på med løpesko og maske og løpe til blodsmaken kom og beina ikke orka mer. Det ble tungt, men var en morsom og interessant opplevelse.

Ut på tur

Ut på tur, aldri sur. I vårklassikeren “Østfolds utsiktstårn” var vi nå kommet til Sprinklet. I strålende vårvær tok vi turen til Gressvik og gikk opp til Sprinklet. En hyggelig tur, med boller og godt humør.

Småglimt

Denne uka ble vårens squashturnering avslutta og det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Michael var relativt overlegen. I finværet ble det også arrangert volleyballturnering med høy stemning. Volleyballnivået er forøvrig høyt i år, så det spilles ofte volleyball både ute og inne. LA har også vært på tur denne uka. De tok turen til Oslo. Først et besøk hos Amnesty Norge der de lærte om både selve organisasjonen og menneskerettigheter. Deretter et besøk på Nobels fredssenter og utstillingen Generation Wealth – «prosjekt perfekt» veldig interessant begge steder og en lærerik skoletur.

Middelhavet på øyloffing

Middelhavet nyter livets glade dager i Hellas, hvor de opplever både Athen og flere av de greske øyer. Les mer derfra i Middelhavsbloggen.

Skolebryllup

Et av årets høydepunkt er rollebryllupet. Stippene har gjort en strålende forberedelsesjobb og det har sannelig elevene også. Helt siden påske har folk forberedt seg til rolla si og her har kreativiteten vært stor. Det ble en fantastisk flott dag takket være god planlegging og sporty innstilling.