Da er hele skolen tilbake etter diverse turer, så nå er det tid for mye sosialisering de siste ukene.

Moro med stippene

Hver torsdag drar stippene igang en aktivitet og her ser vi forrige ukes slåballkonkurranse. Ingenting å si på konkurranseinstinktet iallefall.

 

Seier, tap og avslutning for fotballklassen

Det har vært ei innholdsrik uke for fotballklassen. Det starta med storseier (må ikke forveksles med storspill) mot Grenland på mandagen. Onsdagen reiste vi til Oslo for å spille Stor-Oslo Open, en turnering vi var favoritter til å vinne. Det skulle vise seg å bli vanskeligere enn antatt for sjelden har så mange gode fotballspillere underprestert på en gang. Vi vant en kamp og tapte to og røk ut i semifinalen. Vi møtte Rønningens beste lag i semifinalen og det var her vi røk ut. Her heva vi oss heldigvis de siste 20 minuttene, men greide bare å score to av de tre måla vi måtte ha for å sikre straffekonkurranse. Dermed ble det altså tidlig middag på oss. Dagen etter ble det faktisk dobbelmiddag. Da besøkte vi Holmsbu Hotel&Spa hvor faren til Teodor er sjef. Her ble det bading og kosing før vi spiste en fantastisk lunsj og fikk noen velvalgte ord med på veien. En strålende dag på et flott sted med en flott gjeng.

 

HPS hadde besøk fra Nygårdshaugen

HPS har en tradisjonsrikt samarbeid med Nygårdshaugen aktivitetssenter. Elevene har allerede vært på besøk hos dem og nå var det vår tur til å få besøk. Både gjester og verter satte stor pris på besøket og det ble spist mange vafler før vi gikk over til hobbyaktivitet. Vi lagde perlesmykker og malte bilder. Det ble en veldig koselig dag med mye latter og godt humør.

 

Noen valgfagglimt

Det har ikke blitt fotografert så mye fra valgfaga denne uka, men noen matbilder har det blitt. Her ser vi både tomatsuppe og pannekakekokkene fra skogen, og resultatet fra bak og smak.

 

Lørdag hadde DLA

Lørdag hadde DLA ansvar for både lørdagsundervisning og LørdagsTreff. Temaet var x-russ og her ble både samarbeidsevne og eget mot satt på prøve når det skulle lages russerevy. Det ble god stemning både under revyen og når en skulle ta russeknuter.