Den store loppemarkeduka kom så nå var det bare å stå på for å få inn mest mulig penger.

160415 ukeblogg hos DLA Haugetun Folkehøgskole (4)Etter at vi kom hjem fra Latin-amerika bestemte vi oss for å arrangere loppemarked til inntekt for Amigitos. Vi startet planlegging for noen uker siden men denne uken har vi virkelig tatt i et tak. Vi sorterte alle loppene vi hadde fått inn i forskjellige kategorier og stilte opp bord i gymsalen. I tillegg var det noen fra klassen som arbeidet med invitasjoner til LT (lørdagstreff). Vi har russe tema i og med at det er natt til 1. mai og invitasjonene ble noen stilige russebusser!

Torsdag fortsatte vi  forberedelse av loppemarkedet og invitasjoner, i tillegg dro vi til Elixia etter lunsj og på vei dit hengte vi opp plakater i rundkjøringer og skilt der det sto hvor og når vi skulle ha loppemarked.

160415 ukeblogg hos DLA Haugetun Folkehøgskole (5)Fredag var den store loppemarkeddagen. Vi bakte boller og brownis til loppemarkedet som skulle være på kvelden, i tillegg gjorde vi ferdig alle siste forberedelser. Vi hadde loppemarkedet fra 14-20 og allerede 20 minutter før åpning sto det masse folk og ventet på oss og det va masse og gjøre i starten, etterhvert ble det veldig rolig. Etter loppemarkedet hadde vi ikke tatt ned plakatene i rundkjøringer så mange trodde det var loppemarked på lørdagen også, i og med at vi hadde masse lopper igjen åpnet vi dørene og solgte for 320 kr ekstra. Vi er super fornøyd med resultatet og vi klarte og få inn ca 8000 kr!