Vi er inne i de siste ukene på Haugetun, og nyter den siste tiden. 

Denne uka har vært veldig spennende og variert. På onsdagen kjørte hele klassen sammen til Elixia, hvor alle fikk trent i større og mindre grad. Etter trening kjørte vi innom matbutikkene på vei mot skolen for å pante den norske panten. Vi fikk inn en del penger, og er storfornøyd med alt som kommer inn til bistandsprosjektene til skolen. Senere på kvelden solgte også en del av klassen pizza og brus, så her fikk vi også samlet inn en god sum.
Torsdagen var vi her på skolen og planla et prosjekt som kalles «Fattigdomslunsj». Prosjektet innebærer at alle trekker en lapp i døren på vei inn i spisesalen. Er du heldig får du sitte på en av åtte stoler ved bordet i midten av spisesalen, og fråtse i all god mat med tjenere og servitører rundt deg. De fleste andre må nøye seg med ris og vann, mens de sitter i en hestesko rundt de åtte heldige personene. Dette er et prosjekt som vi gjorde for første gang i år, og hensikten vår er å vise hvordan verden faktisk er. Det er svært få i verden som har masse mat og luksus som feks oss her i Norge. De aller fleste har lite, om ikke noen ting.
Fredagen var dagen «Fattigdomslunjsen» skulle være. Vi i klassen ordnet fra morningen av med å dekke bord, lage mat, pynte fat og gjøre klar dessert. Til lunsj var alt klart, og vi var veldig spente på reaskjonene. De aller fleste syntes prosjektet var veldig bra, og de skjønte godt poenget vårt og mente vi fikk vist det på en veldig tydelig og bra måte. Det var også noen som ikke var like fornøyde med ris til lunsj, men det store flertallet var possitive. Det ble dermed et vellykket arrangement som vi i klassen syntes var veldig gøy.
Alt i alt har vi hatt enda en tipp topp uke her på skolen.