Denne uken var det klart for en hyttetur til Sverige med hele klassen. Vi var så heldige å få låne hytta til Margit. 

160410 ukesblogg for dla Haugetun Folkehøgskole (3)Fra Onsdag morgen sto vi alle klare til å dra, men ikke visste vi at et lite problem ville dukke opp underveis. Før vi kunne starte å kjøre den 3 timers lange bilturen måtte vi fylle diesel, fyllinga var i gang og etter et par minutter oppdager vi at vi fyller bensin istedenfor diesel, dermed ble vi stående fast på bensinstasjonen, heldigvis har vi en fantastisk vaktmester som stiller opp på minuttet og henter oss, så vi kan bytte bil igjen på skolen.
Etter den litt morsomme og stressende hendelsen var vi på veien mot hytta.
Etter 3 timer kjøring var vi framme ved kjøpesentere hvor vi måtte handle inn mat og drikke for dagene vi skulle være avgårde. Vi skulle ikke ha for lite mat, så handlevognene ble ganske fulle.
Rundt 14-15 tiden var vi vel framme på hytta, bestemoren til Margit sto klar til vi kom å tok oss godt imot. Dagen vi ankom hytta var vi fullt i gang med aktiviteter og koste oss masse.
Torsdag var det klart for å reise hjem igjen, før vi dro tok vi oss en god frokost og vasket hele hytta. Fredag var vi tilbake på skolebenken, og begynte å planlegge loppemarkedet vi skal ha 22 april.