SSS skriver sang og øver til Haugetunmøtet

Sang Scene Studio skriver egen sang sammen med Svein Gundersen. Svein har skrevet sanger for flere filmer og til mange kjente artister. Nå deler han av sin kunnskap og hjelper SSS til å skrive en ny sang. Her er de i studio for å spille den inn.

På søndag er det Haugetunmøte på skolen, og sss finpusser repertoaret sammen med vaktmester Bjørnar.  Det er alltid lærerikt å jobbe med mennesker som har mye erfaring, og Bjørnar gav oss litt av sine råd om teknikker og måter å tenke på som sanger. Selv har han gått til sangpedagog i 25 år, og føler fortsatt det er mye å lære, dette satt ting i perspektiv for oss. Vi må rett og slett være tålmodige, arbeidsomme og målrettet i arbeidet med å utvikle stemmematerialet. Dette ble en lærerik og inspirerende formiddag, og nå gleder vi oss til å opptre på søndag.

 

Ut på tur – aldri sur

Første dag etter påskeferien var det aktivitetsøkt. I strålende vårvær var det helt greit å legge turen til Hattefjellet. Her ble det lagd lapper og pinnebrød og som vi ser var stemningen god

 

Mat i det fri

Fredag var det marka igjen for de som har «Mat i det fri» som valgfag. Her var det taco og muffins som stod på menyen og det ble like velsmakende som det ser ut.

 

Åpen mikrofon

Fredag var det tid for Åpen mikrofon og nok en gang var det god stemning. Bredden var stor fra sang, via dans til panfløyte. Her ser vi noen bilder og etterhvert kommer det noen filmsnutter.

Flaggjakten i Gamlebyen og på Kongsten Fort

Lørdag kveld reiste hele skolen til Gamlebyen for å gjennomføre flaggjakten. Inndelt i 15 lag skulle først en mengde oppgaver og utfordringer løses i mørke omgivelser på Kongsten Fort. Dette la grunnlaget for den siste og avgjørende delen, nemlig flaggjakten i Gamlebyen. Til tross for litt nedbør var det ingenting å si på innsatsen fra denne fantastiske gjengen. Her er endel bilder fra en morsom kveld.

 

Haugetunmøte med fullsatt sal

Søndag var det klart for årets Haugetunmøte og vi lokka lokalmiljøet med sang fra SSS og Bjørnar, men også med en halvannen times forestilling fra Svein Tindberg. Og makan til respons. Det hadde ikke vært plass til flere folk i gymsalen og stemningen var god. SSS gjorde jobben både med egne innslag og sammen med Bjørnar. Svein Tindberg hadde forsamlingen i sin hule hånd i 90 minutter med en spennende, morsom og tankevekkende forestilling. Takk til alle som bidrog og takk til alle som kom.