Siden mange klasser har vært på tur de siste ukene, og det er skrevet mange reiseblogger, kommer det en oppsamling til ukerevyen her.

Dykke og livredningskurs

Når man har en dykker til lærer må man nesten teste aktiviteten. Middelhavet har sluppet seg løs i bassenget og testa både dykking og livredning.

Latin-amerika jobber videre med turen

LA er hjemme igjen etter en tur med mange inntrykk. Disse inntrykkene deler de med både medelever, ansatte og skoleelever i nærmiljøet. Som om ikke det var nok har de arrangert loppemarket for å samle inn enda mer penger til folket på Den Dominikanske republikk.

HPS fikk besøk

HPS fikk besøk fra Nygårdshaugen. Det ble en særdeles hyggelig dag, med hobby, lunsj og vafler.

Skolekjøkken med nye smaker

På skolekjøkkenet lages det mye godt, og det eksperimentes på høyt nivå. Bare se her.

Hjemme-alene-fest

Når store deler av skolen var på tur hadde de andre hjemme-alene-fest. Den ble brukt til mye moro. Blant annet en fantastisk kveld på Fredriksten festning, med spøkelser og det hele. De tok seg også en tur ut i finværet for å spille minigolf, så mulighetene for å kose seg på Haugetun var absolutt til stede.

Påskeuka

Uka før påske er det fokus på påske og påskebudskapet. Henrik fikk god avkastning på påskeegga når det ble arrangert bingo. Alle bind-for-øynene-bildene vi ser er fra påskevandringa. Her fikk elevene gjennoppleve påskebudskapet ved bruk av alle sansene bortsett fra synet. Onsdag var det påskemiddag og fredag var det påskefrokost, så nå er det bare å ta ferie med god samvittighet og full kontroll på hvorfor vi har ferie.

 

Puls og SSS i New York

Puls og SSS har vært i New York og det kan leses mer om denne turen på SSS-bloggen eller Pulsbloggen.

IMG_2866

 

 

HPS var i Barcelona

HPS reiste til Barcelona og deres opplevelser kan man lese om i HPS-bloggen.

IMG_1060

 

Fotball var i New York og Rio

Fotball fikk med seg to storbyer, og Jonas fikk med seg 11 drakter hjem igjen. Les mer om deres tur på fotballbloggen.

NY3_6363

kj