Denne uken har fokuset vært på presentasjoner. Det er viktig å fortelle om hva vi har opplevd på tur, og at vi ser at det hjelper å hjelpe.

På onsdagen hadde vi de første presentasjonene på Rekustad skole, og det var en spent gjeng som troppet opp på barneskolen. Vi hadde presentasjoner på den samme skolen på torsdagen også, men for andre klasser. På fredagen jobbet vi med ulike innsamlingsprosjeker, og noen av oss holdte presentasjon for lærerne. Denne uken har vi virkelig fått spredt budskapet med turen og alt arbeidet vi har lagt ned.

På lørdagen arrangerte skolen flaggjakt i gamlebyen. Vi begynte med ulike oppgaver, for å bestemme startrekkefølgen for de ulike lagene. Deretter gjaldt det å gi alt for å finne flaggene først og få mest poeng, for å bli vinnerne denne kvelden. Når alt dette var ferdig og vi var tilbake på skolen fikk vi servert kakao og boller, noe som passet godt for kalde kropper.

På søndagen var det haugemøte på skolen, hvor blant annet Trygve Skau sang og leste dikt. I tillegg til at SSS opptredde og noen fra LA fortalte om linjen og leste dikta