Siste uka før påske har gått med til presentasjoner, LT-planlegging og påskekos.

påskekortDenne uken i Latin-Amerika klassen har vært veldig kort ettersom vi alle tar påskeferie til lunsj på torsdagen.
Onsdag fikk vi besøk av en student som trengte å intervjue enkelte elever til bachelor oppgaven sin om bistand og bistand i folkehøyskoler. Utover dette jobbet vi med å finpusse presentasjonene våre som vi skal holde for barneskoler etter påsken. Endelig er det snart tid for at vi som den siste klassen arrangerer LT her på skolen, og forberedelsene til dette skapte et stort engasjement i klassen, og vi endte opp med å velge et “russetema”. Dette blir spennende og vi gleder oss masse.

På torsdagen som også er reisedagen. hadde vi en liten avslutning i klassen. Vi delte rundt bilder fra turen vår i latin- amerika og viste minnevideoen fra turen mens vi drakk deilig smoothie. I tillegg til dette trakk vi “en hemmelig venn” i klassen som vi lagde påskekort til, noe som var veldig koselig. Til tross for en koselig uke, kan rastløsheten merkes nå som det straks er ferie. God påske!