Bonustreff, Haugetunmøte og flaggjakt var noen av ukas ingredienser.

SSS testa “Bonustreffet”

I dag gikk veien til nabobyen, og etter en formiddag med vasking av rommet, baking, trening, svømming, forming, så var det tid for å synge på «Bonustreff». Les mer i SSS-bloggen.

Fotball til finale og bronsefinale i futsalturnering

Torsdag var fotballklassen i Oslo og spilte futsalturnering. Det ble 2. og 4. plass. Resten kan du lese i fotballbloggen.

Friluftsliv på tur

Fredag var det strålende vær og friluftslivgjengen tok turen ut i skogen og lagde taco på bål. Det ble velsmakende og koselig og #speiderjenter leverte varene.

Flaggjakten

Lørdag kveld var det mange som lurte på hva de skulle gjøre. Undervisninga starta kl. 20.00 og vi kjørte til biblioteket i Fredrikstad. Her møtte stippene oss med tente fakler og en magisk stemning. I løpet av to timer la de 15 laga grunnlaget for hvem som skulle starte flaggjakten og hvor mange ledetråder de hadde for å finne flagga. Deretter gikk turen med ferje over til Gamlebyen hvor jakten på flagga foregikk. Det var ingenting å si på innsatsen og når kl var 23.15 var de fleste flagga samla inn. En super kveld i strålende vær.

Haugetunmøtet

Tradisjon tro innviterer Haugetun naboer, elever og andre Haugetunvenner til Haugetunmøtet. I år var det elever fra SSS og Latin-Amerika som stod for skolens bidrag. SSS sang til stor glede for tilhørerne og LA delte både inntrykk og info om Haugetun bistand. De fremmøte kunne også glede seg over at Per Morten var tilstede. Etterhvert gav vi ord og toner til Trygve Skaug, som trollbandt både gammel og ung med vakker sang, gitarspill og egenskrevne dikt. Regionleder Bjørnar Holmedal holdt kveldens andakt, og når møtet var over kunne vi dra hjem med påfyll til ei ny uke.