Vi avslutter spansken og går over til gresk, men det blir også tid til litt trening.

Καλιμερα!

Middelhavet 10Denne uken har vi snakket en god del om gresk historie og geografi. På onsdag hadde vi vår siste spansk time, noe som er litt kjipt. Nybegynnergruppa hadde konkuranser mens ”avansert” gruppa prøvde seg på det spanske dating livet.  Julie var så heldig med å få Sakis som sin date, der de dro på en nydelig spansk strand og koste seg med en god og kald øl. Sakis hadde også funnet frem sine fineste klær for å feire.

Onsdag kveld holdt Elverum musikklinje konsert for oss, der de sang egne låter. Flinke elver og koselig kveld.

På torsdag morgen hadde vi trening med pulslæreren Maren. Der vi hadde styrke trening, noe som endte opp med blodsmak i munnen, svette og tårer. Senere så vi på Troja, en av tidenes store kjærlighetshistorier. Den har sprengkraft i seg til å starte en krig der tusener av soldater vil kjempe for land og ære. Når lyden av sverd opphører, er en stolt sivililasjon redusert til ruiner.

Fredagen brukte vi på å lage gresk mat, kylling og grønnsaksspyd. Med tzatsiki, brød og gresk salat som tilbehør. Det var god stemning på kjøkkenet med blant annet dans og sang. Og selvsagt god mat.