Flaggjakten

Fredag etter påske var det klart for Flaggjakten. Bildene forteller ikke så mye mer enn at det var en mørk og stemningsfull kveld som starta på Kongsten fort og enda i Gamlebyen. Vinnerviljen var som alltid stor og laga fikk mange ulike oppgaver før de kunne gå ut i Gamlebyens mørke gater og jakte de beste flagga.

Valgfag

Valgfaglista vår er lang og ofte er det på skolekjøkkenet de fleste bildene blir tatt. Her ser vi noen kjøkkenbilder, men kameraet var også med i svømmehallen, squashsenteret og hos zumbagjengen på Elixia. Ved nærmere ettertanke så er nok noen av bildene fra LA sin tapaslunsj.

Friluftsliv

Friluftsliv er også et valgfag. Det er lagt til fredag etter lunsj siden det alltid er bra vær i Fredrikstad da. Før bålforbudet tredde i kraft var vi på tur i skogen og lagde både taco, pizza og muffins på bål. Etterhvert tok sola over som varmekilde og da var det tid for kano og mat på stormkjøkken.

Ironman

Et høydepunkt i året er Ironman. Alle som vil kan være med og man kan trekke seg når som helst. Her får man testa både fysiske og psykiske grenser og det er kun de tøffeste som gjennomfører. Etter mange harde timer var det kun et fåtall som kom i mål. Gratulerer til Tale, Dina, Kristine, Tiril, Hallvard, Haakon, Sander, Paul og Martin. Spesielt gratulerer til Sander og Tiril som stakk av med seieren.

Strandrydding på Hankø

Det er vår og strendene er fulle av plast. I samarbeid med kystlotteriet tjuvstarta vi strandryddeuka på Hankø. Det ble mange sekker plast etter en iherdig innsats og mye latter. Takk for en strålende innsats folkens.

Kulturkveld

Så var det tid for årets fjerde kulturkveld. Med Hallvard og Sina som toastmastere kunne det ikke bli feil. Deltakerlista var ikke så lang, men innholdet desto bedre. Etter på var det kos både rundt bålpanna og i peisestua.

Loppemarked

LA har jobba i flere uker for å få iland årets loppemarked, og det ble litt av et marked. Gymsalen var fylt til randen av lopper, og da loppemarkedet åpna storma de ivrigste inn. Det ble solgt kaker, boller, bøker, leker og mye mer. Etter to dagers salg satt vi igjen med 27000 som går til LA sine prosjekt på Haiti og Den Dominikanske republikk.